The Dark Lady Skrevet 6. august 2008 #1 Skrevet 6. august 2008 Jeg skal lage istand et tapasbord på lørdagen, men er avhengig av å kunne gjøre det meste av kokkingen i dagene før. Skal lage albondigas (kjøttboller) og steke kylling som jeg kan fryse, brødet er i fryseren, men er det noe annet som enten kan fryses eller stå i kjøleskapet 1-2 dager?
Imax Skrevet 7. august 2008 #2 Skrevet 7. august 2008 Det kommer jo litt an på hva du ønsker å servere? Jeg lager alltid en god grønnsakspai, den kan godt stå noen dager og kan serveres kald (men er best varm!).
Gjest Gjest_Guri_* Skrevet 10. august 2008 #3 Skrevet 10. august 2008 Jeg har laget kjøttboller, marinerte kyllingbiter og satayspyd en dag eller to før jeg har servert det. Har ikke og ville ikke fryst det, bare hatt det i kjøleskap. Har da varmet det før servering. I tillegg har jeg laget pizzasnurrer og foccaciabrød og lagt i fryseren.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå