Gå til innhold

Tapas


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage istand et tapasbord på lørdagen, men er avhengig av å kunne gjøre det meste av kokkingen i dagene før. Skal lage albondigas (kjøttboller) og steke kylling som jeg kan fryse, brødet er i fryseren, men er det noe annet som enten kan fryses eller stå i kjøleskapet 1-2 dager?

Skrevet

Det kommer jo litt an på hva du ønsker å servere? Jeg lager alltid en god grønnsakspai, den kan godt stå noen dager og kan serveres kald (men er best varm!).

Gjest Gjest_Guri_*
Skrevet

Jeg har laget kjøttboller, marinerte kyllingbiter og satayspyd en dag eller to før jeg har servert det. Har ikke og ville ikke fryst det, bare hatt det i kjøleskap.

Har da varmet det før servering.

I tillegg har jeg laget pizzasnurrer og foccaciabrød og lagt i fryseren.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...