FangeLiv Skrevet 4. august 2008 #1 Skrevet 4. august 2008 (endret) Har fanget endel fisk og har lyst til å prøve å koke kraft på disse. Vet noen hvor lenge det skal trekke? Og kan jeg bruke forskjellig type fisk, mager og fet til samme kraft? Har googlet, men finner bare at det er fint å bruke fiskekraft i oppskriften, ikke hvordan man lager til selve fiskekraften. Endret 4. august 2008 av FangeLiv
pittie Skrevet 4. august 2008 #2 Skrevet 4. august 2008 har du sett denne siden ? http://www.80dager.no/kraft/fisk.shtml
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå