Gå til innhold

steketid på liten sjokoladekake?


Anbefalte innlegg

Skrevet

jeg har halvert en oppskrift som egentlig skal steke i en form, 24, i 50 min, 180 grader.

nå har jeg helt røra i en liten form, og satser på 175 grader i 30 min. høres det fornuftig ut??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hei

Jeg vet ikke om man kan halvere steketid selv om man halverer oppskrifta jeg, men du ser lett om kaken er ferdig.

Når den trekker seg litt mot midten fra kantene, er den som regel ferdig, men stikk gjerne en tannpirker ned i midten, om den er tørr når du trekker den opp, er kaken ferdig. :)

Lykke til.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...