Gjest Gjest Skrevet 2. august 2008 #1 Skrevet 2. august 2008 jeg har halvert en oppskrift som egentlig skal steke i en form, 24, i 50 min, 180 grader. nå har jeg helt røra i en liten form, og satser på 175 grader i 30 min. høres det fornuftig ut??
Kanutten Skrevet 3. august 2008 #2 Skrevet 3. august 2008 Hei Jeg vet ikke om man kan halvere steketid selv om man halverer oppskrifta jeg, men du ser lett om kaken er ferdig. Når den trekker seg litt mot midten fra kantene, er den som regel ferdig, men stikk gjerne en tannpirker ned i midten, om den er tørr når du trekker den opp, er kaken ferdig. Lykke til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå