Gjest Gjest_sandy_* Skrevet 2. august 2008 #1 Skrevet 2. august 2008 Jeg har merket at mange kyllingfileter har sånn hvitt på seg(dårlig formulert), er dette fett eller noe annet?
Gjest Gjest_sandy_* Skrevet 2. august 2008 #2 Skrevet 2. august 2008 (endret) mener slik http://i36.tinypic.com/2cdyd83.jpg Innlegget er redigert iht. Kvinneguidens regler. Skya (mod) Endret 2. august 2008 av Skya
Gjest Gjest Skrevet 2. august 2008 #3 Skrevet 2. august 2008 Ja, jeg tror det er fett. Synes det er ekkelt så skjærer det alltid vekk.
Gjest Gjest_sandy_* Skrevet 2. august 2008 #4 Skrevet 2. august 2008 er det fett eller bare noe annet? det går ikke å skjære alt vekk:/
Gjest Gjest_sandy_* Skrevet 3. august 2008 #6 Skrevet 3. august 2008 Kan det være epitelvev? hva betyr det?
pittie Skrevet 4. august 2008 #7 Skrevet 4. august 2008 http://no.wikipedia.org/wiki/Epitel Gidder aldri å bry meg om disse jeg, forsvinner i stekepanna. Men regner med det er vev,sener,muskler etc..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå