Gjest vimse Skrevet 31. juli 2008 #1 Skrevet 31. juli 2008 Jeg har fått noe VELDIGE MENGDER med sukkererter Noen gode tips til hva jeg kan bruke de til? Jeg bruker det mye egentlig, i pai, salater, pastaretter, gryteretter osv, men det stopper liksom der... Og så var det oppbevaring da... Jeg hadde en plan om å bare putte porsjonsvis i frysa uten noe mer arbeid og bruke utover høsten og vinteren, men må de forvelles først? Eller noe annet lurt?
Seeya Skrevet 5. august 2008 #2 Skrevet 5. august 2008 Kan fryses som de er Bruk gjerne i Wok, og alt det andre du nevnte
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå