Gjest Gjest Skrevet 31. juli 2008 #1 Skrevet 31. juli 2008 Er det mengden av sødme i vinen som bestemmer om den er tørr eller søt? Jo mindre sødme, jo tørrere? Eller?
Gjest Lacuna Skrevet 31. juli 2008 #2 Skrevet 31. juli 2008 (endret) Sånn cirka. Endret 31. juli 2008 av Lacuna
Gjest Gjest Skrevet 31. juli 2008 #3 Skrevet 31. juli 2008 Hvordan ser man om det er lite eller mye syre da. I feks. hvitvin? Jeg må nemlig ha en KNUSKtørr hvitvin.
Gjest Lacuna Skrevet 31. juli 2008 #4 Skrevet 31. juli 2008 Mitt forslag er at du leter etter viner med en sukkermengde på 2g/liter eller mindre, og gjerne basert på chardonnay-druen. En chablis eller sancerre vil for eksempel passe bra.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå