Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Er det mengden av sødme i vinen som bestemmer om den er tørr eller søt? Jo mindre sødme, jo tørrere? Eller?

Videoannonse
Annonse
Gjest Lacuna
Skrevet (endret)

Sånn cirka. :)

Endret av Lacuna
Gjest Gjest
Skrevet

Hvordan ser man om det er lite eller mye syre da. I feks. hvitvin?

Jeg må nemlig ha en KNUSKtørr hvitvin.

Gjest Lacuna
Skrevet

Mitt forslag er at du leter etter viner med en sukkermengde på 2g/liter eller mindre, og gjerne basert på chardonnay-druen. En chablis eller sancerre vil for eksempel passe bra.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...