Hotlips Skrevet 31. juli 2008 #1 Skrevet 31. juli 2008 Jeg har høsta en del kirsebær og laget likør. Jeg har fryst resten, nesten 10 liter. Hva kan jeg bruke de til?
Gjest *Mim* Skrevet 31. juli 2008 #2 Skrevet 31. juli 2008 Is og varme kirsebær er godt. Du kan lage clafoutis og andre frukt- og bærpaier. Og Schwartzwaldkake. Kirsebærsyltetøy er nydelig, og godt å blande med bringebær om du har det. Bærene er også fine til safting.
Gjest Gjest Skrevet 1. august 2008 #3 Skrevet 1. august 2008 Smoothies! Og det er lett å fjerne stenene først dersom du ikke har gjort det før du frøys de ned. Bruker bare litt tid
ingefær Skrevet 1. august 2008 #4 Skrevet 1. august 2008 Denne kaken er en av mine absolutte favoritter
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå