magolia Skrevet 29. juli 2008 #1 Skrevet 29. juli 2008 Trenger tips til tilbehør til kyllingfilet Noen som har noen super gode tips til meg?
Gjest antigartner Skrevet 29. juli 2008 #2 Skrevet 29. juli 2008 Pesto, pasta og ruccolasalat er godt til.
Gjest antigartner Skrevet 29. juli 2008 #4 Skrevet 29. juli 2008 Hvis du ikke er posemotstander, så er Bali kyllinggryte fra Toro også godt!
storesøs Skrevet 29. juli 2008 #5 Skrevet 29. juli 2008 Vi pleier å ha stekte kyllingfileter, kokt ris og hjemmelagd, sterk karry-saus. Kjempegodt!
Gjest Zia Skrevet 29. juli 2008 #6 Skrevet 29. juli 2008 Jeg synes at couscoussalat er godt til, spesielt tabboulet (couscous, tomater, agurk, vårløk eller annen mild løk, frisk persille og mynte, presset sitron og olivenolje). Det er dog mange andre ting som passer også, når det gjelder kyllingfilet finnes det veldig mange flere muligheter enn begrensninger, synes jeg. Et forslag til: Gresk salat, ovnsbakte potetbåter (kanskje med timian eller oregano), og tzatziki. Eller risotto med sesongens grønnsaker, kanskje med en grønn salat til.
Solknapp Skrevet 29. juli 2008 #7 Skrevet 29. juli 2008 Vi pleier å steke fersk champignon (skåret opp i båter og krydret med salt, pepper og hvitløk) så har vi ovnsbakte potetbåter og dampet brokkoli til. I tillegg pleier vi å ha tzatsiki. Alternativt lager vi en soppsaus av soppen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå