Gjest Brødhild Skrevet 27. juli 2008 #1 Skrevet 27. juli 2008 Dette var av alle ting noe jeg begynte å tenke på her om dagen. Jeg bruker kjøpe en spesiell type brød i butikken. (Vita Hjertego grovbrød). I blandt er brødene kanskje 2/3 av vanlig størrelse, men da virker de kanskje også litt mer kompakte. Så er altså spørsmålet om en skive har omtrent samme næringsinnhold uavhengig av om brødet er stort eller lite? Dersom samme deigmengde er brukt, og det kun er heving ++ som er forskjellen? Ikke akkurat et av de store verdensproblemene, men noe må man jo spekulere på
Gjest Dallandra Skrevet 27. juli 2008 #2 Skrevet 27. juli 2008 En skive på 30 gram har samme næringsverdi uavhengig av om den er liten og kompakt eller stor og luftig, ville nå jeg sagt. Dvs at det er vekten som avgjør.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå