Gå til innhold

Brewer's yeast


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg har en kokebok (NYT's Natural Foods Cookbook) hvor det i flere av oppskriftene skal tilsettes brewer's yeast, men jeg klarer ikke helt å finne ut hva det tilsvarer på norsk. Det virker ikke som et gjæringsmiddel (tror det er inaktivt, men mulig jeg tar feil?), og tilsettes i alt fra supper til bakevarer :forvirret:

Gjest Gjest
Skrevet
Jeg har en kokebok (NYT's Natural Foods Cookbook) hvor det i flere av oppskriftene skal tilsettes brewer's yeast, men jeg klarer ikke helt å finne ut hva det tilsvarer på norsk. Det virker ikke som et gjæringsmiddel (tror det er inaktivt, men mulig jeg tar feil?), og tilsettes i alt fra supper til bakevarer :forvirret:

Ølgjær. Brewer = (øl)brygger, yeast = gjær

Gjest Gjest
Skrevet

Aha, såpass åpenbart, litt flaut at jeg ikke lette meg fram til det selv :sjenert: Men er det egentlig noe særlig vanlig å ha det i supper og sånt?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...