Gjest Gjest Skrevet 26. juli 2008 #1 Skrevet 26. juli 2008 Jeg har en kokebok (NYT's Natural Foods Cookbook) hvor det i flere av oppskriftene skal tilsettes brewer's yeast, men jeg klarer ikke helt å finne ut hva det tilsvarer på norsk. Det virker ikke som et gjæringsmiddel (tror det er inaktivt, men mulig jeg tar feil?), og tilsettes i alt fra supper til bakevarer
Gjest Gjest Skrevet 26. juli 2008 #2 Skrevet 26. juli 2008 Jeg har en kokebok (NYT's Natural Foods Cookbook) hvor det i flere av oppskriftene skal tilsettes brewer's yeast, men jeg klarer ikke helt å finne ut hva det tilsvarer på norsk. Det virker ikke som et gjæringsmiddel (tror det er inaktivt, men mulig jeg tar feil?), og tilsettes i alt fra supper til bakevarer Ølgjær. Brewer = (øl)brygger, yeast = gjær
Gjest Gjest Skrevet 26. juli 2008 #3 Skrevet 26. juli 2008 Aha, såpass åpenbart, litt flaut at jeg ikke lette meg fram til det selv Men er det egentlig noe særlig vanlig å ha det i supper og sånt?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå