Gjest Huldali Skrevet 25. juli 2008 #1 Skrevet 25. juli 2008 Jeg har en kakemiks på ostekake, men kakebunnen er det gluten i og det tåler jeg ikke. Derfor lurer jeg på om det er mulig å bytte ut kakebunnen med et dobbelt lag med riskaker? Tenkte å steke de litt slik at de blir litt sprø før jeg heller ostemassen over. Det jeg lurer på er om riksakene bare vil bli helt bløte og sege når de får ostemassen over seg? Har også vurdert å lage et tynt lag med marengs over riskakene og steke riskaker og marengs litt, for at marengsen skal "beskytte" riskakene hvis det er slik at de kan bli bløte og seige av ostemassen. Hva tror dere kloke mathoder her inne?
Gjest Eurydike Skrevet 25. juli 2008 #2 Skrevet 25. juli 2008 Riskakebunn til ostekake hørtes ikke ut som en god idé. Da ville jeg heller forsøkt med tynn mandelbunn, tror jeg.
Mixelite Skrevet 27. juli 2008 #3 Skrevet 27. juli 2008 Jeg har en kakemiks på ostekake, men kakebunnen er det gluten i og det tåler jeg ikke. Derfor lurer jeg på om det er mulig å bytte ut kakebunnen med et dobbelt lag med riskaker? Hvorfor ikke bruke glutenfri digestive-kjeks? Det får man kjøpt på alle store matbutikker og hos helsekosten. Hvis du spiser naturlig glutenfritt, finnes det også havredigestive som gir helt utmerket ostekake.
Gjest Huldali Skrevet 28. juli 2008 #4 Skrevet 28. juli 2008 Å, du det viste jeg ikke at fantes! Har sett annen type kjeks, men ikke en jeg kunne tenke meg å bruke til nettopp det formålet. Så tusen takk for tipset!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå