Gå til innhold

Hvor lenge kan potetene ligge ferdig skrelt?


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Hei!

Jeg skal ha stor middag på lørdag kveld, og skal blant annet lage en hjemmelaget potetmos. Kunne tenkt meg å gjøre mest mulig på forhånd, og i morgen er jeg opptatt hele dagen og har ingen mulighet for å ta unna noe som helst. Så da er spørsmålet mitt: Kan jeg skrelle potetene og legge de i vann allerede nå (altså torsdag), når de skal kokes og brukes lørdag ettermiddag? Eller blir det for tidlig...?

Ville Du tatt sjansen på det?

Skrevet (endret)

Mitt svar kommer nok for sent, men...

Jepp, jeg hadde tatt sjansen!

Etter å ha skrellet de, ville jeg:

Dekket de godt med kaldt vann, og latt de stå kjølig (i kjøleskap eller kjølerom). Så hadde jeg lagt noen sitronskiver/båter i vannet, for at ikke potetene skulle bli brune.

Endret av Pia Sava

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...