Gjest Gjest Skrevet 24. juli 2008 #1 Skrevet 24. juli 2008 Hei! Jeg skal ha stor middag på lørdag kveld, og skal blant annet lage en hjemmelaget potetmos. Kunne tenkt meg å gjøre mest mulig på forhånd, og i morgen er jeg opptatt hele dagen og har ingen mulighet for å ta unna noe som helst. Så da er spørsmålet mitt: Kan jeg skrelle potetene og legge de i vann allerede nå (altså torsdag), når de skal kokes og brukes lørdag ettermiddag? Eller blir det for tidlig...? Ville Du tatt sjansen på det?
Pia Sava Skrevet 27. juli 2008 #2 Skrevet 27. juli 2008 (endret) Mitt svar kommer nok for sent, men... Jepp, jeg hadde tatt sjansen! Etter å ha skrellet de, ville jeg: Dekket de godt med kaldt vann, og latt de stå kjølig (i kjøleskap eller kjølerom). Så hadde jeg lagt noen sitronskiver/båter i vannet, for at ikke potetene skulle bli brune. Endret 27. juli 2008 av Pia Sava
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå