Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage en terte med bær og det hadde vært kjekt å kunne gjøre litt i stand på forhånd. Bunnen/ terteskallet er av mørdeig og det står at det godt kan oppbevares i fryseren.

I den opprinnelige oppskriften skal deigen legges i formen, fryses en times tid, og så stekes i 12 min før det avkjøles og fylles.

Bør jeg da bare legge deigen i formen og fryse den til jeg skal bruke den, og da steke, avkjøle og legge på fyll? Eller bør man fryse, steke og så fryse på nytt før man tiner og legger på fyll?

Håper det er noen kloke kokker her :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...