Gjest matvrak Skrevet 19. juli 2008 #1 Skrevet 19. juli 2008 Har laget stekt ostekake for først gang, den fra gastronomisk institutt. Men jeg lurer på; skal rømmen oppå stivne når den stekes? Den er ganske litt stiv i kantene, men helt rennende på midten. Skal jeg steke den litt lenger eller skal det være slik? Må den evt stå en stund i kjøleskap slik at det skal stivne? Ikke så lenge til den skal serveres, så håper ikke jeg har gjort noe galt...
Scheherazade Skrevet 19. juli 2008 #2 Skrevet 19. juli 2008 Litt sent nå. Men ja, det blir stivere når den blir avkjølt, ingen fare. Håper det ble en suksess, kaken er iallfall veldig god.
Gjest matvrak Skrevet 19. juli 2008 #3 Skrevet 19. juli 2008 Litt sent nå. Men ja, det blir stivere når den blir avkjølt, ingen fare. Håper det ble en suksess, kaken er iallfall veldig god. Det var litt sent ja, men tok sjansen på at det stivnet og det gjorde det jo. Ble en kjempesuksess:)
gard Skrevet 21. juli 2008 #4 Skrevet 21. juli 2008 jepp, den pleier å stivne når det avkjøles. Jeg laget New York style cheese cake from http://www.detsoteliv.no her om dagen og den ble også ganske god :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå