Gå til innhold

Hjortekjøtt


Anbefalte innlegg

Gjest matvrak
Skrevet

Trenger også tips om hjortekjøtt. Har fryseren full, men det blir så sjelden vi kommer på å ta opp og bruke av det. Trenger litt tips til nye retter og annet tilbehør enn vi er vant til.

Vanligvis blir kjøttet brukt i en gryterett, eller jeg steker det i strimler og har stekte poteter, løk/sopp, salat og saus til.

Kunne tenkt meg å kanskje steke det mer som biffer, og ha litt annet tilbehør til.

Her om dagen var jeg på restaurant og er fikk jeg en slags puré i tillegg til stekte poteter, den inneholdt iallefall sellerirot, noen som vet hvordan man lager slikt? Er det bare en litt bløtere potetmos? :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...