Gjest matvrak Skrevet 18. juli 2008 #1 Skrevet 18. juli 2008 Trenger også tips om hjortekjøtt. Har fryseren full, men det blir så sjelden vi kommer på å ta opp og bruke av det. Trenger litt tips til nye retter og annet tilbehør enn vi er vant til. Vanligvis blir kjøttet brukt i en gryterett, eller jeg steker det i strimler og har stekte poteter, løk/sopp, salat og saus til. Kunne tenkt meg å kanskje steke det mer som biffer, og ha litt annet tilbehør til. Her om dagen var jeg på restaurant og er fikk jeg en slags puré i tillegg til stekte poteter, den inneholdt iallefall sellerirot, noen som vet hvordan man lager slikt? Er det bare en litt bløtere potetmos?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå