Pludre Skrevet 10. april 2002 #1 Del Skrevet 10. april 2002 Hei Jeg har vært og kjøpt med ferske kyllinglår og har lyst til å lage noe godt av dem, men trenger inspirasjon ! Gjerne oppskrift på Tandoorikylling eller Chicken Tikka, alt taes i mot med stor takk !! Håper dere har noe å bidra med, da blir jeg glad Hilsen PLudre12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sexysadie Skrevet 10. april 2002 #2 Del Skrevet 10. april 2002 (6 porsjoner) Ingredienser: 2 grillede kyllinger ca. 1 ss karri (mild madras curry) ca. 2 ts grillkrydder 5-6 poteter 1 boks kikerter noen svarte oliven 1 grønn paprika i ringer Fremgangsmåte: Skrell poteter og del dem i fingertykke staver eller i båter. Stek dem noen minutter i smør i en stekepanne. Del hver kylling i fire og legg dem i ildfast form eller i langpanne. Dryss over karri og grillkrydder. Ha potetstaver, kikerter, oliven og paprikaringer i formen og sett den midt i stekeovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter til kyllingen er gjennomvarm. Kok 4-5 dl basmatiris i hønsebuljong tilsatt 1 kanelstang, 5 kardemommekjerner og 5 nellikspikere. Fordel risen på et stort fat og legg over kylling, potetstaver, kikerter, oliven og paprika. Server saus, grønn chilisaus, søt spagetti og chapatibrød ved siden av. Dette er steikgodt! Sexy Sadie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lottemor Skrevet 10. april 2002 #3 Del Skrevet 10. april 2002 http://www.matsiden.no/ Hær er det masse foskjellig....12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest svenskbrud Skrevet 10. april 2002 #4 Del Skrevet 10. april 2002 Basilikakyckling: 1 portion 1 kycklingfile basilika färsk eller torkad efter smak (jag tar i mycket) 1/2 purjo - efter smak salt, peppar 1/2 msk kycklingfond 2,5 dl vatten 1 msk matlagningsgrädde. Stek filén, krydda och häll på fond och vatten, skiva purjon och lägg i Låt puttra i 15 min max. Servera med potatis eller ris. Testa och njuuuuut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå