Gjest heidi85. Skrevet 14. juli 2008 #1 Skrevet 14. juli 2008 Jeg var på en utrolig koselig bakgårdscafé i helgen, som ligger i Holmsbu! Der bestilte jeg meg en dessert som het noe med bakgårdens hemmelighet eller noe, men bestod at deilig kuttet opp frukt, ananas,jordbær osv. Og over der en syrlig krem med hvit sjokolade i, og den var bare helt fantstisk god! Tenkte at jeg kan jo prøve å piske krem, å så ha oppi raspet hvit sjokolade.. men hva tror dere de brukter for å få den syrlig?
Gjest Eurydike Skrevet 14. juli 2008 #3 Skrevet 14. juli 2008 Jeg lurer på om det dette kan ha vært en variant av Gino? Her har du i hvertfall både frisk frukt, lime (det syrlige) og hvit sjokolade, med pisket krem ved siden av.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå