Annie Skrevet 12. juli 2008 #1 Skrevet 12. juli 2008 Fikk nylig en Kenwood Major, og lurer på hva dere bruker f.eks K-spaden til. Vispen er greit, det samme med eltekroken, men K-spaden aner jeg ikke hva jeg skal bruke til.
Kanutten Skrevet 12. juli 2008 #2 Skrevet 12. juli 2008 Fikk nylig en Kenwood Major, og lurer på hva dere bruker f.eks K-spaden til. Vispen er greit, det samme med eltekroken, men K-spaden aner jeg ikke hva jeg skal bruke til. Hei Jeg bruker K-Kroken til å vispe smør og sukker hvitt, til å øage royale Icing. Egentlig til det meste som er noe tyngre enn eggedosis. Prøvde å vispe smør og sukker hvitt med vispen, men den ødela jeg fordi det ble for tungt. Håper det hjalp litt....
Gjest Gjest Skrevet 12. juli 2008 #4 Skrevet 12. juli 2008 Jeg bruker nesten bare K-kroken på min major... Jeg bruker den til alt som skal blandes, og ikke vispes eller knas, for eks kjøttfarser, kakerører, deiger osv...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå