Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Fikk nylig en Kenwood Major, og lurer på hva dere bruker f.eks K-spaden til.

Vispen er greit, det samme med eltekroken, men K-spaden aner jeg ikke hva jeg skal bruke til. :vetikke:

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Fikk nylig en Kenwood Major, og lurer på hva dere bruker f.eks K-spaden til.

Vispen er greit, det samme med eltekroken, men K-spaden aner jeg ikke hva jeg skal bruke til. :vetikke:

Hei

Jeg bruker K-Kroken til å vispe smør og sukker hvitt, til å øage royale Icing. Egentlig til det meste som er noe tyngre enn eggedosis. Prøvde å vispe smør og sukker hvitt med vispen, men den ødela jeg fordi det ble for tungt.

Håper det hjalp litt.... :sjenert:

Skrevet

Tusen takk :)

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg bruker nesten bare K-kroken på min major...

Jeg bruker den til alt som skal blandes, og ikke vispes eller knas, for eks kjøttfarser, kakerører, deiger osv...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...