Gå til innhold

Saftig langpanne Sjokoladekake


Anbefalte innlegg

Skrevet

Denne er snadder og blir bedre jo lenger den står. Skikkelig saftig og god.

Blir så stor at jeg deler den opp og fryser ned i passelige porsjoner.

Kan evnt. lage bare halve røra og steke den i vanlig rund kakeform.

Da blir den høyere, men pass på at den ikke blir for rå inni.

Kake:

6 egg

9 dl sukker

ca. 13 dl hvetemel

6 ts bakepulver

6 ts vaniljesukker

6 ss kakao

5 dl melk

450 g smeltet smør/margarin

Pisk egg og sukker til en lett og luftig eggedosis. Tilsett alt det tørre og smeltet smør/melk vekselvis. Kle den store langpannen med bakepapir og hell kakerøren i. Fordeles i et jevnt lag.

Ovnsvarme 200 grader. Steketid ca. 30 minutter. Midt i ovnen.

Glasur:

100 g smør

300 g melis

3 ts vaniljesukker

3 ss kakao

6 ss kaffe

Smelt smør til glasuren og rør inn de øvrige ingrediensene. Rør til glasuren er jevn og blank.

Smør glasur på litt lunken kake. Pynt med kokos eller annen pynt.

Skrevet

Her var det nok margarin i alle fall :P

Gjest Anonymous
Skrevet

og her er en som også er saftig og god -som kan stå leeenge ;)

3egg

750sukker

(lages til eggidosis)

6dl kefir

3ts natron

(dette blandes)

450gr mel

225gr marg. som smelstes

5-6ss kakao

-has i smurt form og stekes først på 200grader i 15-20min, legg papir over på slutten, og stek så i ca 15min på 175grader.

krem;

12ogr smør -smeltes

100gr kokesjokolade

400gr melis

2ss melk

1 egg

+ ev romessens

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...