Gjest amatør Skrevet 7. juli 2008 #1 Skrevet 7. juli 2008 Jeg ergrer meg over at mange av middagsrestene mine ser ut til å tåle frysing dårlig. Konsistensen blir helt merkelig når den varmes opp igjen, vannete og kornete på en måte. Dette gjelder dog bare noen av gryterettene o.l, hvor de fleste inneholder paprika. Er det paprikaen som ikke tåler å fryses? De andre ingrediensene går jo fint når de fryses i andre retter.
Gjest Gjest Skrevet 8. juli 2008 #2 Skrevet 8. juli 2008 Jeg lurer på om det er mer sannsynlig at det er fett/smør eller andre melkeprodukter som melk, fløte og rømme som gjør konsistensen rar? Samtidig innbiller jeg meg også at paprika får annen smak etter frysing.
Gjest Yoghurt Skrevet 8. juli 2008 #3 Skrevet 8. juli 2008 Jeg lager ofte store porsjoner av salsa med masse paprika i, som jeg fryser ned og som smaker godt når jeg tar den opp. Blir litt vannete men det er bare å sile av (og har nok mer med bokstomater enn paprika å gjøre)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå