Gjest Camelia Skrevet 6. juli 2008 #1 Skrevet 6. juli 2008 Jeg lager bjørnebærsyltetøy etter oppskrift.. Istedet for tykt lekkert syltetøyø så det mer ut som saft med bjørnebær oppi. Oppskriften er dobbelt så mye bær som sukker, og så sitronsaft. Kokes i 30 min. Jeg har brukt stavmikseren litt nå nettopp, liiitt bedre, men fortsatt veldig tyntflytende. Hva kan jeg gjøre? Potetmel? Jeg har certo, men bare for rørt syltetøy, ikke kokt som dette.
Gjest Gjest Skrevet 6. juli 2008 #2 Skrevet 6. juli 2008 Har du kokt uten lokk så endel av vannet kan fordampe? Snakker av erfaring
Gjest Camelia Skrevet 6. juli 2008 #3 Skrevet 6. juli 2008 Ehm.. nei - så det er det som er grunnen! Jeg redda meg i land med å bruke potetmel utrørt i litt vann. Da vet jeg det til neste gang!!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå