Gjest Gjest_Chocolate_* Skrevet 3. juli 2008 #1 Skrevet 3. juli 2008 Hva slags frukt (og eventuelle andre typer mat/godteri) er gode å ha i sjokoladefondue? Og er det noen som vet om noen gode oppskrifter til sjokoladefondue?
Fantomina Skrevet 3. juli 2008 #2 Skrevet 3. juli 2008 (endret) . Endret 29. oktober 2015 av Fantomina
Arkana Skrevet 3. juli 2008 #3 Skrevet 3. juli 2008 Jeg bruker ikke smør i sjokoladefondue, men sjokolade og fløte (omtrent ½ dl fløte per 100 g sjokolade) og gjerne en smakstilsetning som f.eks. kaffe eller likør. Rester av f.eks. formkake er også godt å dyppe i sjokoladefondue, og i tillegg til de fruktene nevnt over her kan du også bruke f.eks. jordbær, kiwi, fersken og honningmelon
Gina T Skrevet 6. juli 2008 #5 Skrevet 6. juli 2008 Jeg bruker enten mørk eller hvit kokesjokolade og smelter den. Dypper med jordbær, druer (uten stein), bananskiver og kiwibiter. åå, fikk lyst på
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå