Gå til innhold

Ang kaffegjester!


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Gifteklar

Vi er sikkert ikke det eneste paret her på jord som har en god del venner i hytt og pine som vi til daglig har veldig lite kontakt med. Disse vennene hadde vi først tenkt å be som kaffegjester, men har istedet bestemt oss for å ha en vennesammenkomst på mandag etter bryllupet istedet. De får innbydelse hvor vi skriver når og hvor vielsen er, slik at de kan komme og se på i kirken (ifølge oss selv, så er jo vielsen den viktigste delen av bryllupet å få med seg)

Vi har luftet dette blant noen av våre venner, og har fått kjempepositiv respons! Mange synes dette er en veldig god idè, da noen faktisk hadde gruet seg til bryllupet ettersom de ikke kjenner en sjel av hverken hans eller min slekt.

Vi skal ha elgstek i bryllupet, så jeg kommer til å lage viltgryte av restene samt at de får kaker i massevis. Synes det er viktig å gjøre litt stas på dem også, og ikke bare invitere dem for å spise opp kakerester. Kan hende vi rekker å fremkalle noen filmer på 1-timers i fotobutikken, så kan vi titte på bilder osv.

Så istedet for å måtte velge enten-eller ved å invitere dem, så har vi altså valgt å gjøre det slik.

Tenkte bare å dele dette tipset til dere her inne - for vi kan vel ikke være de eneste som har slitt med kaffegjest -problematikken!

Har hørt av flere at denne måten å gjøre det på blir bare mer og mer vanlig istedet for å invitere kaffegjester (særlig når det gjelder venner i et stort antall slik som i dette tilfellet)

Vi er veldig fornøyd med løsningen iallfall :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Liker denne ideen langt bedre enn kaffegjeste-ideen !

Go for it, høres kjempekoselig ut!!

.... bare du poengterer at det er et "restelag" .........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...