Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte jeg skulle ha spinat som tilbehør i dag.

Men hvordan tilbereder jeg den best?

Videoannonse
Annonse
Gjest Eurydike
Skrevet

Jeg regner med spinaten er frisk, dvs ikke frossen?

Først og fremst må spinaten vaskes godt, i flere vann, til all eventuell sand er borte. Med stor bladpinat som har grove stilker, pleier jeg å rive av stilkene, på babyspinat er det ikke nødvendig.

Så har du litt olivenolje og evt litt smør i en gryte på middels varme, evnt med et hakket fedd hvitløk (men ikke nødvendig), ha i spinaten og rør rundt til det hele faller sammen, ett minutt eller to. Smak til med salt, pepper og gjerne nyrevet muskat. Fort gjort! :)

Gjest Gjest
Skrevet

Fres et fedd hvitløk og en løk i litt smør. Bland i spinat og varm til den faller sammen. Tilsett litt fløte/ creme fraiche samt salt om pepper. nam!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...