mee mee Skrevet 2. juli 2008 #1 Skrevet 2. juli 2008 Tenkte jeg skulle ha spinat som tilbehør i dag. Men hvordan tilbereder jeg den best?
Gjest Eurydike Skrevet 2. juli 2008 #2 Skrevet 2. juli 2008 Jeg regner med spinaten er frisk, dvs ikke frossen? Først og fremst må spinaten vaskes godt, i flere vann, til all eventuell sand er borte. Med stor bladpinat som har grove stilker, pleier jeg å rive av stilkene, på babyspinat er det ikke nødvendig. Så har du litt olivenolje og evt litt smør i en gryte på middels varme, evnt med et hakket fedd hvitløk (men ikke nødvendig), ha i spinaten og rør rundt til det hele faller sammen, ett minutt eller to. Smak til med salt, pepper og gjerne nyrevet muskat. Fort gjort!
Gjest Gjest Skrevet 2. juli 2008 #3 Skrevet 2. juli 2008 Fres et fedd hvitløk og en løk i litt smør. Bland i spinat og varm til den faller sammen. Tilsett litt fløte/ creme fraiche samt salt om pepper. nam!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå