Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage jordbærsyltetøy for å putte i fryseboksen. Jeg har alltid blandet i frysepulver. Hvorfor vet jeg egentlig ikke, har bare gjort det. Hva gjør dere? Hva blir best, med eller uten frysepulver?

Gjest Gjest
Skrevet

Ulempen med frysepulver er at det blir en liten bismak, ulempen ved å ikke bruke frysepulver ar at syltetøyet blir veldig rennende når det tines. Mitt råd er å bruke halvparten av den frysepulvermengden som er anbefalt. Jeg bruker halv sukkermengde også, men dette må man smake seg fram til avhengig av hvor søte/sure bærene er.

Skrevet

Frysepulver er vel strengt tatt fortykningsmiddel. Uten blir syltetøyet (kaller rørte bær for syltetøy også jeg...) tyntflytende. Så det er jo en smakssak.

Gjest Fisk73
Skrevet

Jeg spiser syltetøyet med skje i en kopp ved siden av skiven jeg.. :sjenert: Prøver å unngå å bruke så mye frysepulver, har kanskje halvparten av det som er anbefalt.

Skrevet

Jeg bruker Certo frysepulver. Ellers reduserer jeg på sukkermengden, men halverer den ikke.. er en søtmons.. :fnise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...