Gå til innhold

Bryllupskake


Anbefalte innlegg

Gjest Tromsø Pia
Skrevet

Hei. Jeg lurer på om det er noen som har smakt denne kombinasjonen?

Har bestilt bryllupskake som består av sjokoladebunn, bringebærfyll, sjokolademoussefyll, og marsipanlokk. Er det noen som har smakt noe lignende?? Er litt redd for at det skal bli kvalmende med både sjokolade og marsipan.. :/

Gjest Eurydike
Skrevet
Hei. Jeg lurer på om det er noen som har smakt denne kombinasjonen?

Har bestilt bryllupskake som består av sjokoladebunn, bringebærfyll, sjokolademoussefyll, og marsipanlokk. Er det noen som har smakt noe lignende?? Er litt redd for at det skal bli kvalmende med både sjokolade og marsipan.. :/

Jeg spiste forleden marsipankake med fyll av sjokolademousse og bringebærkrem. Det var temmelig mektig (og i tillegg et velvoksent stykke), men absolutt veldig godt! :)

Hvis du tror det blir for voldsomt kunne du kanskje få byttet sjokoladebunnen med en tynn nøttebunn? Det tror jeg ville blitt nydelig.

Gjest Eurydike
Skrevet
Ikke glem dynk.

Dynk er viktig! :ler:

Gjest nextlife
Skrevet
Hei. Jeg lurer på om det er noen som har smakt denne kombinasjonen?

Har bestilt bryllupskake som består av sjokoladebunn, bringebærfyll, sjokolademoussefyll, og marsipanlokk. Er det noen som har smakt noe lignende?? Er litt redd for at det skal bli kvalmende med både sjokolade og marsipan.. :/

Jeg lagde bryllupskake med de nevnte ingrediensene, og det smakte fortreffelig. ( og ja, jeg hadde dynk :ler: ; en dessertvin med bringebær fra The Berry Farm).

Gjest Tromsø Pia
Skrevet

Takk før svar..Blei litt roligere nu! :) Vaj o kjemperedd før å ha bestilt ei bryllupskake som bare va fin å se på,men som ingen ville spise! :)

Skrevet (endret)

Den mest populære bryllupskaka jeg lager er sjokoladekake med marsipantrekk på.

Den blir absolutt ikke for søt, men jeg bruker trøffelkrem i, og kaka er ei "tung" kake med masse whiskey inni. Kjempegod.

Så kombinasjonen sjokolade og marsipan går iallefall veldig bra.

Jeg dynker forøvrig veldig sjeldent kakene mine. :)

Endret av Maye
Skrevet
Den mest populære bryllupskaka jeg lager er sjokoladekake med marsipantrekk på.

Den blir absolutt ikke for søt, men jeg bruker trøffelkrem i, og kaka er ei "tung" kake med masse whiskey inni. Kjempegod.

Så kombinasjonen sjokolade og marsipan går iallefall veldig bra.

Jeg dynker forøvrig veldig sjeldent kakene mine. :)

Åhh, tung sjokoladekake med whiskey og trøffelkrem :wow:

Oppskrift?

Skrevet

...Og over marsipanlokket er det noen som bruker (smeltet) sjokolade-trekk... :sikle:

Skrevet
Åhh, tung sjokoladekake med whiskey og trøffelkrem :wow:

Oppskrift?

Beklager, den kaka får jeg ikke lov til å gi bort oppskrift på.

Da denne er en hemmelighet. ;)

Skrevet

Jeg har også tenkt på noe sånt til bryllupskake :Nikke:

Gjest Gjest
Skrevet

Så bra at jeg så denne tråden, for jeg hadde tenkt å spørre om det samme! Hurra for KG og alle de snille menneskene her, blir så glad at jeg gir dere en :blomst:

Gjest Gjest
Skrevet

For noen år siden var jeg i et selskap hvor det ble servert sjokoladekake med sjokolademarsipanlokk, men jeg har aldri sett det siden. Noen som vet hvor man kan få tak i det? Må man bestille kake hos baker eller finnes slik sjokolademarsipan noe annet sted?

Skrevet
For noen år siden var jeg i et selskap hvor det ble servert sjokoladekake med sjokolademarsipanlokk, men jeg har aldri sett det siden. Noen som vet hvor man kan få tak i det? Må man bestille kake hos baker eller finnes slik sjokolademarsipan noe annet sted?

Hei

Bare lurte på om det lokket smakte marsipan, eller om det var ett lokk som oppførte seg som marsipan,men smakte sjokolade, om du skjønner hva jeg mener.

Har aldri hørt at leverandøren til bakeren har sjokolademarsipanlokk iallefall.

Maye

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg mener å huske at det smakte som sjokolade, men oppførte seg som marsipan. Har du noen idé om hva det kan være?

Gjest Gjest
Skrevet
Hei. Jeg lurer på om det er noen som har smakt denne kombinasjonen?

Har bestilt bryllupskake som består av sjokoladebunn, bringebærfyll, sjokolademoussefyll, og marsipanlokk. Er det noen som har smakt noe lignende?? Er litt redd for at det skal bli kvalmende med både sjokolade og marsipan.. :/

Måtte bare si at dette hørtes ufattelig godt ut!! Mektig ja, men det er jo tross alt en bryllupskake og kombiansjonen hørtes kjempegod ut

Gjest *Mim*
Skrevet

Har du plass til en kaffegjest ekstra, TromsøPia? ;)

Skrevet
Jeg mener å huske at det smakte som sjokolade, men oppførte seg som marsipan. Har du noen idé om hva det kan være?

Det var det jeg tenkte meg ja. :)

Det er nok en sjokoladepasta du har smakt da.

Den er laget av sjokolade og glukose eller sirup.

Fordelen med denne er at man kan kjevle det ut og få ett helt glatt lokk, og samtidig kan man lage blomster o.l som man gjør med marsipan. :)

Gjest Huldali
Skrevet

Hadde jeg kommet i et brylupp og fått slik kake hadde jeg blitt kjempeglad!! Den høres bare helt utrolig delig ut!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...