Fun Light Skrevet 29. juni 2008 #1 Skrevet 29. juni 2008 Har fått fire store svinefileter kjøpt i Sverige.. Tenkte å grille dem, men hvordan går jeg frem da? Marinere med vanlig grillolje og servere med bakt potet og salat, eller finnes det mer spennende måter å gjøre det på? Legge den rett på grillen eller i folie?
nessi Skrevet 30. juni 2008 #2 Skrevet 30. juni 2008 Jeg pleier ofte å marinere de i olje, urter, hvitløk og litt chili. Noen ganger har jeg spekeskinke eller bacon rundt og andre ganger steker jeg dem som dem er. Er også godt å ha soltørkedetomater rund tog rulle spekeskinke utenpå. Jeg baker som regel poteter på havsalt (i stekeovnen) og har grønnsaker stekt i folie på grillen ved siden av. Jeg pleier å lage en kesam/rømme dressing til å ha på potetene. Hvis du går inn på matprat.no, finner du mange måter å tilbrede svin på.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå