Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Prøvde å lage aioli men det ble ganske mislykket - ble bare en suppe.

Oppskriften var å røre sammen hvitløk og eggehviter for så å spe på med olje og smakstilsette med sitron/salt.

Skal eggehviten stivpiskes ?? Så heller man sakte oppi olje etterpå ? Hvor mye sal man røre mens oljen helles i ?

Tror de forskjellige greiene hadde same temp. men mulig jeg ikke var helt flink til det heller.

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest
Skrevet

Man bruker ikke eggehvit når mn lager aioli. Du begynner med eggeplomme, salt, hvitløk og sitron og rører det med en håndmikser på høy hastighet. Så tilsetter du olje, dråpevis (jeg er litt lat, så jeg bruker teskje), når du har tilsatt halvparten av oljen, kan du forsøke å tilsette den litt raskere.

Skrevet

Det sto eggehvite i den oppskriften jeg brukte men skal bytte ut medplommen nå.

Vidoen var fin - der så det jo veldig enkelt ut.

Jeg prøver meg en gang til - takk for tips ! :-)

Skrevet

bow.gif

Da fikk jeg det til ! Så greit å bare kunne spørre her om råd!!

Jeg helte hvertfall olje i altfor fort første gangen - så var det nok lurere med eggeplomme enn hvite.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...