Gjest Td Skrevet 23. juni 2008 #1 Skrevet 23. juni 2008 Må man bruke basmatiris, eller funker det med jasminris?
Irmiel Skrevet 23. juni 2008 #2 Skrevet 23. juni 2008 Må man bruke basmatiris, eller funker det med jasminris? Jeg har alltid brukt jasminris når jeg steker risen. Har aldri brukt basmatiris, faktisk. Kan kanskje ha noe med at mor her i huset kun liker jasminris.
Nilma Skrevet 24. juni 2008 #3 Skrevet 24. juni 2008 Det er faktisk "riktigere" å bruke jasminris enn basmati, det er det man gjør i Kina.
Gjest Indo Skrevet 24. juni 2008 #4 Skrevet 24. juni 2008 Bruker kun jasminris her til det formålet..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå