Gå til innhold

Laksefilet på grillen - hva kan vi spise som tilbehør?


Fun Light

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Foliebakte grønnsaker.

Kutt poteter, grønn asparges, løk, paprika, gulrot, og det du måtte ønske i folie.

Klem ett fedd med hvitløk over.

En klatt med smør.

Salt og pepper.

Grilles, og når det serveres kan du feks ta å strø over litt fersk finhakket bladpersille eller timian.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist vi hadde grillet laks var tilbehøret kokte nypoteter (med skall, grill dem gjerne raskt etterpå) og salat av grillet squash og asparges med dressing av olivenolje, sitronsaft, salt, pepper, litt sennep og frisk timian. Veldig godt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Salat med feta, vannmelon, noen oliven og salatblader.

Eller hjemmelaget potetsalat med sennepsdressing (sennep, olje, litt majones eller sitronsaft), med rødløk og/eller reddik i tynne skiver. Eller helst begge deler!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...