Supraspinatus Skrevet 23. juni 2008 #2 Skrevet 23. juni 2008 Foliebakte grønnsaker. Kutt poteter, grønn asparges, løk, paprika, gulrot, og det du måtte ønske i folie. Klem ett fedd med hvitløk over. En klatt med smør. Salt og pepper. Grilles, og når det serveres kan du feks ta å strø over litt fersk finhakket bladpersille eller timian.
Arkana Skrevet 23. juni 2008 #3 Skrevet 23. juni 2008 Sist vi hadde grillet laks var tilbehøret kokte nypoteter (med skall, grill dem gjerne raskt etterpå) og salat av grillet squash og asparges med dressing av olivenolje, sitronsaft, salt, pepper, litt sennep og frisk timian. Veldig godt.
tineline Skrevet 25. juni 2008 #4 Skrevet 25. juni 2008 Salat med feta, vannmelon, noen oliven og salatblader. Eller hjemmelaget potetsalat med sennepsdressing (sennep, olje, litt majones eller sitronsaft), med rødløk og/eller reddik i tynne skiver. Eller helst begge deler!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå