Gjest Tina.. Skrevet 21. juni 2008 #1 Skrevet 21. juni 2008 Jeg lager boller (uten kjøkkenmaskin), og fulgte oppskriften til punkt og prikke. Nå syns jeg deilgen virker for hard, skulle helst hatt litt mer væske i. Men dette virker nesten umulig å få til nå som deigen allerede er eltet til en klump! Er d umulig, eller er d noen triks for å få inn litt mer fuktighet? Hvis dere skjønner
Brunhilde Skrevet 22. juni 2008 #2 Skrevet 22. juni 2008 Det er faktisk ikke så lett å få inn mer fuktighet i en deig som er bare litt for hard. Det beste er å tilsette litt væske og røre, røre og røre. Til slutt går det, men det er mye arbeid. Et tips til neste gang du baker er å holde tilbake litt mel, det er lettere å tilsette mer mel i en deig som er litt for løs enn det er å tilsette væaske hvis deigen er litt for hard.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå