Gjest Anonymous Skrevet 10. april 2002 #1 Skrevet 10. april 2002 hvor mange kroner bruker dere på dette?? Og hva skal dere spise??? klemz
Atilla Skrevet 10. april 2002 #2 Skrevet 10. april 2002 Dytter denne opp jeg, vi har ennå ikke bestemt oss og jeg grubler også litt. Kom igjen folkens, hva spiser dere og til hvilken pris?
Gjest Anonymous Skrevet 10. april 2002 #3 Skrevet 10. april 2002 http://www.kvinneguiden.no/Forum/viewtopic...=3261&forum=3&4 Her står det litt 12
Anki1971 Skrevet 10. april 2002 #4 Skrevet 10. april 2002 Vi bruker litt over 4000 kr på maten. Vin, øl og sånt kommer i tillegg 12
Gjest Anonymous Skrevet 10. april 2002 #5 Skrevet 10. april 2002 Hvor mange mennesker er det til Anki?
Gjest Anonymous Skrevet 10. april 2002 #7 Skrevet 10. april 2002 For tre retters middag samt alkoholen til 35 stk. , velkomstdrikk, avec,kaffe - det kommer på rundt 25 000 kroner for vår del. Vi skal ha festen på hotell da og hoteller er alltid dyrere. 395 for tre retters 150 pr flaske vin 10 dager igjen12
Anki1971 Skrevet 10. april 2002 #8 Skrevet 10. april 2002 Da er det koldtbord som bestilles til 23 personer Det er ikke spekemat på det koldtbordet, så det lager jeg i stand selv. Og det er også med i prisen 12
Rose Skrevet 10. april 2002 #9 Skrevet 10. april 2002 Ca. 260 per. pers. + vin (kjøper inn selv) Forrett: Skalldyrsmousse fra Vesterålen (lager selv)på sprø salat Hovedrett: Italiensk kalv surret i backon med poteter på italiens vis Dessert: Farmors karamellpudding
Anni Skrevet 10. april 2002 #10 Skrevet 10. april 2002 Vi betaler 520 kr pr pers for maten.. Det er ikke 100% bestemt hva vi skal ha enda, men jeg regner med at det blir skalldyrsalat på terteskjell, hjortestek og is med varme kisebær og egglikør. (Noe i den duren ihvertfall)12
Gjest Anonymous Skrevet 10. april 2002 #11 Skrevet 10. april 2002 Dette skal vi ha: 365,- pr. pers for 3-retters nattmat blir pølser ca. 1500,- totalt for 60 stk. Drikke kjøpt i utlandet og har med vin fra polet.
Gjest Anonymous Skrevet 10. april 2002 #12 Skrevet 10. april 2002 Vår meny: Damper ørret med urterømmedressing Rødvinsmarinert lammelår med tilbehør og ovnsbakte poteter Tropiske frukter i Grand Mariner
Gjest Anonymous Skrevet 10. april 2002 #13 Skrevet 10. april 2002 Ca. 400,- pr.kuvert. Vi skal spise -lakserullade m. rekerose og rømmeurtedressing -fylt hjortestek m. gr.sakstimbaler, slottspoteter m.m. -desserttallerken m. kanelis, frisk frukt og sjokoladegitter. 55,- pr. kaffegjest.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå