Gjest Gjest Skrevet 13. juni 2008 #1 Skrevet 13. juni 2008 Skal på hyttetur i to uker og ønsker tips til enkle og gode middagsretter. Er så kjedelig å stå å brase med mange kjeler på et lite hyttekjøkken så jeg trenger ideer.
Gjest Gjest Skrevet 13. juni 2008 #2 Skrevet 13. juni 2008 *forskjellige gryteretter (krever jo bare én gryte, men gjerne endel ulike ingredienser. Noen (hermetisk) tomatbaserte, noen supper/lapskauser o.l?) *omeletter *ostesmørbrød stekt i panne eller ovn avhengig av hva dere har *risottoer *salater i massevis, f eks med tunfisk, røkelaks eller spekekjøtt, det er jo også god sommermat og krever ofte ikke oppvarming i det hele tatt. Både omeletter og salater er en grei måte å bruke opp rester på også
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå