lille_lam Skrevet 12. juni 2008 #1 Skrevet 12. juni 2008 Hei, Jeg skal lage en sjokoladekake og lurer på om det er greit å bruke glasuren som fyll også? Glasuren jeg skal bruke er en blank sjokoladeglasur og jeg er litt usikker på om den er egnet til å bruke som fyll. Vurderer å bruke sjokoladesmørkrem som fyll og den blanke sjokoladeglasuren på toppen, eller blir det for mye/rart? uerfaren kakebaker her..
Marikke Skrevet 12. juni 2008 #2 Skrevet 12. juni 2008 Jeg synes det høres bedre ut med den kremen som fyll i kaka. Ellers kan jeg anbefale vaniljekrem som fyll. Spesielt hvis det er en mørk sjokoladekake. Fås kjøpt fiks ferdig i butikken. Nammenam!
Gjest Ansjoni Skrevet 12. juni 2008 #3 Skrevet 12. juni 2008 (endret) . Endret 24. september 2009 av Ansjoni
lille_lam Skrevet 12. juni 2008 Forfatter #4 Skrevet 12. juni 2008 Syns også det høres best ut med den kremen som fyll - er jo fyllet som liksom er glasuren på kaka (unnskyld, jeg måtte bare ) Ha ha :gjeiper: Det går bra det
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå