Gå til innhold

Fyll til vårruller


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Change

Hei :)

Jeg elsker vårruller,og spiser dette ofte med søtchilisaus og salat! Men begynner å bli litt lei av de frosne,og tenkte derfor at jeg skulle prøve å lage noen selv. Så nå er jeg på jakt etter noen GODE og UTPRØVDE oppskrifter på fyll!!

Change

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

strimlete gulerøtter,

strimlet hodekål,

stekt kjøttdeig,

strimlet løk og

strimlet paprika

Som blir kjempegodt!!!!

man må woke alt sammen før man legger det inni vårrullpapiret....

mens man woker har man salt og pepper og litt soyasaus og oystersaus på.

og denne er prøvd tusen ganger og er en stor suksess:)

Mmmmmm nå ble jeg sulten til og med

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fru Meta

Det så kjempegodt ut.. Men hva er vårrullpapiret?? Vet visst ikke så mye om dette her.. :oops:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vårrrullpapiret er et rispapir en får kjøpt i diverse butikker. enten store matbutikker med bredt utvalg, eller asiatiske butikker. Best å kjøpe dem som er myke, de som er sprø må legger i vann før en kan brette dem.

Så tar man et papir, legger diverse fyll på, bretter igjen som om det er en wrap, og steker det i olje.

Mine pleier å bli rare, men har bare gjort det to ganger. De smaker godt da, men har nesten alle morsomme former.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Brunhilde

Til fyll i vårruller bruker jeg

- kjøttdeig

- svinekjøtt i bittesmå stykker

- reker

- bambusskudd

- kål

- løk

- salt

- pepper

- soyasaus

MINST.... ellers hva som måtte falle meg inn der og da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi liker best å bruke filoark, fremfor rispapir, du får kjøpt dem i frysedisken i blant annet asiatiske forretninger. Vi fyller dem med i hvertfall gulrøtter, bønnespirer, risnudler og kjøttdeig eller kylling. I tillegg kommer krydder som hvitløk, chilisaus, østerssaus, salt, pepper og glutamat. Alt fyllet steker vi sammen og avkjøler, før vi fyller filoarkene med det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Samara

I tillegg til det som er nevnt bruker vi å ha oppi ingefær. Østerssaus er også et must for oss.

Hjemmelagde vårruller er jo sååå godt! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...