Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg har et halvt kilo scampi liggende til tining. Får besøk av en venninne i kveld. Har også en flaske rosevin liggende til kjøling.

Har dere noen forslag til en enkel rett som jeg kan lage av scampien? Hadde tenkt å steke med hvitløk og chili, men kan kanskje gjøre noe annet.

Eller om dere eventuelt har forslag til noe godt tilbehør hvis det blir stekt scampi med hvitløk og chili.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Stekt scampimed chili og hvitløk er godt sammen med "gul ris". Du tar litt olje og gurkemeie i panna sammen med en finhakket løk og surrer den ukokte risen i dette. Så har du risen i gryte med vann og koker som vanlig. Jeg syns det er veldig godt, spesielt til scampi.

  • 2 uker senere...
Skrevet

Hva ble det til? :-) Den en må huske på er iallefall å ikke steke scampiene for lenge for da blir de lett seige. Og dersom de er rå må man som regel også ta ut tarmkanalen på dem.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...