qrs Skrevet 6. juni 2008 #1 Skrevet 6. juni 2008 Er dette mulig? Bruker vanligvis bare stiv melisglasur med eggehvite når jeg dekorerer pepperkakehuset, men tenkte å bruke melisglasur til å dekorere litt kaker med og da må den jo være helt stiv slik at den ikke flyter utover. Noen som vet en annen metode enn å blande med eggehvite?
Gjest _Leela_ Skrevet 6. juni 2008 #2 Skrevet 6. juni 2008 Vann...? Må bare passe på at du ikke har i for mye vann.
Gjest Catwoman Skrevet 6. juni 2008 #3 Skrevet 6. juni 2008 Melis og vann blir jo steinhardt når det står - så det skulle ikke være noe problem å få det stivt med vann.
qrs Skrevet 6. juni 2008 Forfatter #4 Skrevet 6. juni 2008 Vel, har forsøkt med vann før men får det ikke stivt nok. Når jeg bruker eggehvite blir det stivt og hardt veldig fort. Så ikke vet jeg...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå