Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Er dette mulig?

Bruker vanligvis bare stiv melisglasur med eggehvite når jeg dekorerer pepperkakehuset, men tenkte å bruke melisglasur til å dekorere litt kaker med og da må den jo være helt stiv slik at den ikke flyter utover. Noen som vet en annen metode enn å blande med eggehvite?

Videoannonse
Annonse
Gjest _Leela_
Skrevet

Vann...? Må bare passe på at du ikke har i for mye vann.

Gjest Catwoman
Skrevet

Melis og vann blir jo steinhardt når det står - så det skulle ikke være noe problem å få det stivt med vann.

Skrevet

Vel, har forsøkt med vann før men får det ikke stivt nok. Når jeg bruker eggehvite blir det stivt og hardt veldig fort. Så ikke vet jeg...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...