Alvelin Skrevet 6. juni 2008 #1 Skrevet 6. juni 2008 Jeg ønsker å legge om kostholdet noe men på grunn av allergi kan jeg ikke spise følgende: Ananas Kiwi Jordbær Appelsiner Tomat Erter Bønner Sitron Enkelte typer melon Epler Pærer Mango Og så liker jeg ikke: auberginer,neper, paprika og minimalt med løk. Jeg har så lyst til å prøve alterntaive gode matretter med frukt og grønt, men synes at utvalget blir så innskrenket, og da blir jeg så matlei.. er det noen som har gode tips?
birma Skrevet 6. juni 2008 #2 Skrevet 6. juni 2008 Ja, her var det mye som du ikke tålte og som du ikke liker, det innskrenker jo det hele ja - absolutt. Og det kan bli kjedelig med salat hele tiden da. Dette her er en nydelig oppskrift, men inneholder jo et par ting du ikke liker, samt tomater - men den kan du bytte ut med en annen type saus du måtte like og tåle. Ingredienser ca 800 gr ytrefilet av svin i 2 cm tykke skiver 1 ts sitronpepper 1 ts salt 2 ss olje Ratatouille 1 aubergine 1 squash 1 rød paprika 1 gul paprika 1 grønn paprika 2 løk 1 hvitløkbåt 1 boks hermetiske tomater 1 dl buljong 2 ss olivenolje 1/2 ts timian 1/2 ts rosmarin salt og pepper Tilberedning Krydre biffene. Stek dem pent brune, ca to minutter på hver side. Etterstek på svak varme til de er nesten gjennomstekt. Da blir de saftige og gode! Rens og del grønnsakene i litt rause biter. Fres løk og hvitløk i oljen før du tilsetter grønnsakene. Tilsett krydder, hermetiske tomater og spe med kraft. La grønnsakene trekke på svak varme i 15 til 20 minutter. Smak til med salt og pepper. --
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå