Gjest Gjest Skrevet 4. juni 2008 #1 Skrevet 4. juni 2008 Hva er det med kålrabien om dagen? Jeg var først for å handle på Rema 1000 i går, og der hadde de bare kålrabi som var satt inn med noe som så ut som voks.. Det manglet bare en veke, så kunne man brukt den som lys. Så da gikk jeg på Meny i stedet, men der var det pinadø samme opplegget, helt vokset kålrabi.. Dette er noe de må ha begynt å selge i løpet av de siste ukene, i hele vinter har jeg da fått helt vanlig uvokset kålrabi. Hvorfor gjør de dette? Det er jo ekkelt, jo :klø: Å skrelle den med potetskreller som jeg vanligvis gjør må jo bli noe griseri nå, når potetskrellen blir helt innsatt med voks den også :s
Gjest Gjest_Ulrikke_* Skrevet 4. juni 2008 #2 Skrevet 4. juni 2008 Kålroten leveres noen ganger vokset for å bevare fuktigheten bedre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå