Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har noen frosne ørretfilèter i fryseren som jeg tenkte vi kunne ha til middag i dag. Det er sånne oppdelte biter, uten skinn og bein. Er ikke så god på fisk, så trenger noen forslag til hvordan den kan tilberedes og hvilket tilbehør som kan passe til.

Fløtegratinerte poteter? Kokte gulerøtter og brokkoli? Sånn agurk i eddik og olje? Saus? Skal den stekes i panna eller ovnen?

:)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Alt det du har nevnt fungerer utmerket ;) Både å steke den i ovnen, i panna, du kan servere den med kokt gulrøtter og brokkoli eller poteter, agurksalat og smør. Du kan også bruke den sammen med pasta og f.eks en fløte- og hvitvinsbasert saus med hvitløk og spinat. Grønne, friske asparges kan da være godt til.

Skrevet

Helt enig i *Enigma*s innlegg. Jeg tror forresten jeg ville gått for pastaretten hun foreslår. :spise:

Skrevet

Tusen takk! :) Det ble ørret stekt i panna med salt og pepper, fløtegratinerte poteter, kokte gulerøtter og brokkoli, agurk i sånn eddik-greier, med deilig saus til. Smakte fortreffelig, så nå blir det kanskje fisk litt oftere. Enigma's forslag skal testes neste gang. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...