Merethe_81 Skrevet 1. juni 2008 #1 Skrevet 1. juni 2008 Noen som har erfaring med horngjel? Alle tips mottas med takk, både hvordan man behandler den og gode oppskrifter!
Brunhilde Skrevet 1. juni 2008 #2 Skrevet 1. juni 2008 Jeg syns det beste er å steke den som makrell. Den er ganske lik i smaken, og ganske gøyal med de inngrønne bena.
Merethe_81 Skrevet 1. juni 2008 Forfatter #3 Skrevet 1. juni 2008 Takk for svar! Bruker du det samme tilbehøret som til makrell også da eller? Fikk dratt opp en horngjel igår se, og har som regel kasta den ut i igjen, men denne gangen fikk vi for oss at vi skulle prøve Prøvd å grilla den?
Brunhilde Skrevet 2. juni 2008 #4 Skrevet 2. juni 2008 Samme tilbehør, ja. Jeg griller ikke fisk, derfor har jeg ikke prøvd det og siden makrell er en fisk jeg foretrekker stekt eller varmrøkt, så steker jeg horngjelen også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå