Gjest Gjest Skrevet 30. mai 2008 #1 Skrevet 30. mai 2008 Jeg skal på fest i morgen, og fikk plutselig beskjed om fra samboer om at det visstnok sto i invitasjonen at man godt kunne ta med noe fingermat (hurra for menn og beskjeder!). Jeg er glad i å lage mat, men blir stressa av overraskende beskjeder og det å servere maten til andre Men kunne egentlig tenke meg å lage en god og enkel pai/quiche, gjerne av ingredienser jeg har tilgjengelig selv om jeg er forberedt på å kjøpe en god ost eller noe. F eks har vi chorizo og spinat liggende, som jeg synes er nydelig i varm mat - men er det godt i en kald pai? Andre tips?
Brunhilde Skrevet 31. mai 2008 #2 Skrevet 31. mai 2008 Jeg fikk en gang servert en pai med brokkoli og skinke (i tillegg til eggestand og ost) og den var veldig god kald. Fikk vite at oppskriften var med skinke og spinat, og jeg vil tro det smaker like godt. Ellers er pastasalat greit å spise kaldt. En god variant er å koke pasta (sløyger, skruer el.l) al dente, la den renne av og blande med røket laks, oliven og pesto. Det er veldig godt i sommervarmen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå