Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har kjøpt inn laksefilet og tenkte å steke de i ovnen sammen med poteter skjært i båter og diverse grønnsaker.

Spøsmålet er hvordan jeg gjør det? Det står at fisken kan stekes i ovn i 20 minutter på 175 grader. Potetene tar vel litt lengre tid, rundt 45?? Legger jeg inn potetene først og så legger inn laksen når det er 20 minutter igjen, eller hvordan kan jeg gjøre det? ;) Når bør jeg legge inn resten av grønnsakene?

Håper virkelig noen kan hjelpe meg litt fort! Vil helst få det velykket. :)

Videoannonse
Annonse
Gjest Dallandra
Skrevet

Jeg ville satt inn potetene først ja og laksen etterpå. Grønnsakene steker eller koker jeg som regel ved siden av så det kan jeg ikke svare deg på.

Gjest Gjest
Skrevet

Sikkert lurt å legge inn potetene først. De andre grønnsakene synes jeg kommer an på hva er - er det kålrot, gulrot o.l bruker jo disse også lang tid på å bli møre, så de kan du legge inn sammen med potetene. Broccoli o.l kan du legge inn sammen med laksen.

Skrevet

Tusen takk Dallandra og gjest! :klemmer: Da gjør jeg det sånn, og satser påat det blir bra. :)

Skrevet

Skjær poteten i skiver så tar den lite lang tid som resten! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...