Midna Skrevet 27. mai 2008 #1 Skrevet 27. mai 2008 Har kjøpt inn laksefilet og tenkte å steke de i ovnen sammen med poteter skjært i båter og diverse grønnsaker. Spøsmålet er hvordan jeg gjør det? Det står at fisken kan stekes i ovn i 20 minutter på 175 grader. Potetene tar vel litt lengre tid, rundt 45?? Legger jeg inn potetene først og så legger inn laksen når det er 20 minutter igjen, eller hvordan kan jeg gjøre det? Når bør jeg legge inn resten av grønnsakene? Håper virkelig noen kan hjelpe meg litt fort! Vil helst få det velykket.
Gjest Dallandra Skrevet 27. mai 2008 #2 Skrevet 27. mai 2008 Jeg ville satt inn potetene først ja og laksen etterpå. Grønnsakene steker eller koker jeg som regel ved siden av så det kan jeg ikke svare deg på.
Gjest Gjest Skrevet 27. mai 2008 #3 Skrevet 27. mai 2008 Sikkert lurt å legge inn potetene først. De andre grønnsakene synes jeg kommer an på hva er - er det kålrot, gulrot o.l bruker jo disse også lang tid på å bli møre, så de kan du legge inn sammen med potetene. Broccoli o.l kan du legge inn sammen med laksen.
Midna Skrevet 27. mai 2008 Forfatter #4 Skrevet 27. mai 2008 Tusen takk Dallandra og gjest! Da gjør jeg det sånn, og satser påat det blir bra.
Lissi Skrevet 27. mai 2008 #5 Skrevet 27. mai 2008 Skjær poteten i skiver så tar den lite lang tid som resten!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå