Gjest *Mim* Skrevet 22. mai 2008 #1 Skrevet 22. mai 2008 Jeg finner ikke risottoris i butikkene her jeg bor. Hvilken type kan jeg erstatte den med?
Gjest Gjest Skrevet 22. mai 2008 #3 Skrevet 22. mai 2008 Jeg har brukt vanlig grøtris (ikke hurtigkokt eller noe sånt, men tradisjonell grøtris) av samme grunn som deg, og det fungerer helt greit. Selv om jeg ikke har så mye å sammenlikne med
ashera Skrevet 22. mai 2008 #4 Skrevet 22. mai 2008 Grøtris, som er rundkornet som arboirorisen, fungerer helt greit - selv om originalen er å foretrekke.
gard Skrevet 23. mai 2008 #5 Skrevet 23. mai 2008 Hei Jeg har iallefall laget risengrøt av risottoris så da bør man vel kunne gå andre veien også Når du skal lage risotto: husk at god kraft er nøkkelen. Og i tillegg må du ikke være gjerrig med smør og parmesanost på slutten. Min favoritt er tørket steinsopp og pancetta i risottoen :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå