Frk. Stella Skrevet 21. mai 2008 #1 Skrevet 21. mai 2008 Ser denne fiskesorten dukker oftere og oftere opp både i oppskrifter og i frysedisken - jeg har aldri hørt om den før, noen som kan sammenligne smak/konsistens med annen fisk for meg?
Supraspinatus Skrevet 22. mai 2008 #2 Skrevet 22. mai 2008 Ser denne fiskesorten dukker oftere og oftere opp både i oppskrifter og i frysedisken - jeg har aldri hørt om den før, noen som kan sammenligne smak/konsistens med annen fisk for meg? Den er hvit og smaker egentlig ikke så mye. Konsistensen er lik som feks torsk osv. Tror den har svært lite bein i seg også.
Gjest Gjest Skrevet 23. mai 2008 #4 Skrevet 23. mai 2008 smaker absolutt ingenting! Fin for de som ikke liker fisk;) Eg har brukt den etpar ganger og da med masse krydder eller marinade... passe til asiatiske fiskeretter..men feks.torsk,sei og uer er mye bedre..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå