Gå til innhold

Pangasius


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ser denne fiskesorten dukker oftere og oftere opp både i oppskrifter og i frysedisken - jeg har aldri hørt om den før, noen som kan sammenligne smak/konsistens med annen fisk for meg?

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Ser denne fiskesorten dukker oftere og oftere opp både i oppskrifter og i frysedisken - jeg har aldri hørt om den før, noen som kan sammenligne smak/konsistens med annen fisk for meg?

Den er hvit og smaker egentlig ikke så mye. Konsistensen er lik som feks torsk osv.

Tror den har svært lite bein i seg også.

Skrevet

Ligner kanskje litt på flyndre.

Gjest Gjest
Skrevet

smaker absolutt ingenting! Fin for de som ikke liker fisk;) Eg har brukt den etpar ganger og da med masse krydder eller marinade... passe til asiatiske fiskeretter..men feks.torsk,sei og uer er mye bedre..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...