LovvLee Skrevet 19. mai 2008 #1 Del Skrevet 19. mai 2008 Hva serverer man til kyllingvinger? Skal man spise alt skinnet? Er selv en plukker, og da blir det ikke så mye igjen... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. mai 2008 #2 Del Skrevet 19. mai 2008 Tja, hvis du har sånne grillede, krydrede kyllingvinger pleier vi bare å servere dem med pommes frites og ketsjup... Det er sikkert også godt med ris og salat til. Ellers - et litt "finere" måltid; ovnsstek marinerte (enten ferdigmarinert fra butikk, eller lag marinade av sitron, olivenolje, salt, pepper, evt urter og hvitløk) rå kyllingvinger sammen med grønnsaker som broccoli, blomkål, gulrøtter, løk, potetbåter o.l. Jeg pleier å spise skinnet, men enig i at kyllingvinger ikke er den mest kjøttrike biten på kyllingen. Derfor er de vel mest snacks-mat. Vil du ha mye og godt kyllingkjøtt anbefaler jeg å kjøpe lår. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-5614814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LovvLee Skrevet 19. mai 2008 Forfatter #3 Del Skrevet 19. mai 2008 Hvis jeg kjøper inn masse vinger, så blir det verdt strevet til slutt, smaker ekstra godt. Sitter der og ser ut som en liten unge med marinade og kliss i hele ansiktet og på hendene Takk for tips til hjemmelaget marinade! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-5614856 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 20. mai 2008 #4 Del Skrevet 20. mai 2008 Jeg pleier å steke kyllingvingene med en marinade av olje, litt ketsjup, soyasaus, tabasco, salt og pepper. Spiser med båtpoteter og hvitløksbrød, noen ganger sweet chili sauce. Kyllingvinger er kosemat her i huset. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-5616018 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 26. mai 2008 #5 Del Skrevet 26. mai 2008 Marineres over natten i dette: soyasaus litt olje hvitløk ingefær Limesaft knust tørket sitrongress, chilli og korianderfrø evt frisk koriander Stekes skikkeli sprø i ovnen. Serveres med ris, salat. dressing til risen og evt salaten 3ss fiskesaus 2ss vann 1/2ts brunsukker saften av 1lime hakket fersk chilli peanøttsaus 8ss peanøttsmør 3dl kokosnøttmelk 1/2 hakket rødløk litt chillipulver eller fersk chilli 2ss soyasaus 1/2ts salt varmes opp, må IKKE koke Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-5640464 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 26. mai 2008 #6 Del Skrevet 26. mai 2008 Tja.. noen forslag er: Cornbread Hush puppies Mais Bakte soetpoteter Potetstappe Groenn salat Hvtloeksbaguetter Potetsalat Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-5640489 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tigerjente Skrevet 28. mai 2008 #7 Del Skrevet 28. mai 2008 Liker godt ris, med soppsaus og stekt sopp til. Friske salater er lett og godt til kylling nå om sommeren. wokede grønnsaker av det du har i hus. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-5647016 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Skrevet 28. mai 2008 #8 Del Skrevet 28. mai 2008 (endret) Ris, sur-søt saus og servietter! Endret 28. mai 2008 av Kristin Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-5647338 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 28. mai 2008 #9 Del Skrevet 28. mai 2008 vi spiser alltid kyllingvinger som er stekt i pannen, veldig godt krydret, mye salt.. også har vi bare fersk loff med meierismør på ved siden av, og en enkel grønn salat veldig godt! smørsmaken på brødet demper ned saltsmaken på vingene. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-5647917 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Toro-husmor Skrevet 29. mai 2008 #10 Del Skrevet 29. mai 2008 Hvis jeg kjøper kyllingvinger så er det hvis jeg er alene en kveld. Da kjøper jeg massevis ferdig fra butikken, og har dip ved siden av - kanskje loff eller hvitløksbrød. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-5653439 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Guro_* Skrevet 5. september 2009 #11 Del Skrevet 5. september 2009 Kyllingvinger skal spises med potetgull med paprikasmak Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-7256326 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest glad frue Skrevet 6. september 2009 #12 Del Skrevet 6. september 2009 Utrolige variasjonsmuligheter! Potetgull med salt og pepper. Loff, med smør eller grillkrydder Potetsalat Waldorfsalat Ulike dip-sauser ... ... Men for tiden er favoritten ris, salat, rømme og salsa! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-7259269 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Feiten Skrevet 9. november 2009 #13 Del Skrevet 9. november 2009 Med Nandos Peri Peri saus er det helt perfekt. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-7485880 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 9. november 2009 #14 Del Skrevet 9. november 2009 Øl. Til nød noen servietter. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-7485885 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sofie777 Skrevet 9. november 2009 #15 Del Skrevet 9. november 2009 Jeg pleier å spise kyllingvinger med hvitløksbaguetter og dypper vingene i salsa og rømme (eller Kesam/Créme Fraiche om det er det jeg har i huset). Nam nam. Slikke slikke. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-7485896 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Syrin_Ulven Skrevet 9. november 2009 #16 Del Skrevet 9. november 2009 Hva serverer man til kyllingvinger? Skal man spise alt skinnet? Er selv en plukker, og da blir det ikke så mye igjen... Pommes frites + ketshup. Ris + salat (kan kuttes) + bernaise saus. Salat + dressing. Grønnsaker med sweet and sour saus. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/335136-tilbeh%C3%B8r-til-kyllingvinger/#findComment-7485899 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå