Gjest Skrevet 18. mai 2008 #1 Skrevet 18. mai 2008 Lagde på fredag som egentlig skulle spises i går, men vi ble invitert bort så kaken ble glemt. Ser nå i dag at det er masse melk (?) rundt kaken. Hva kan ha skjedd? Er det kremen som har blitt rar eller noe?
Gjest Gjest Skrevet 18. mai 2008 #2 Skrevet 18. mai 2008 Kanskje kremen ikke er stivpisket nok, sånn at den har "smeltet" litt? :klø:
Gjest Fjellsippa Skrevet 18. mai 2008 #3 Skrevet 18. mai 2008 Jeg tror heller at du har dynket den for mye, eller hatt i et for fuktig fyll.
Gjest Skrevet 19. mai 2008 #4 Skrevet 19. mai 2008 Det ser litt ut som fløten lekker, men for mye dynking kan være mulig. Jeg tok sånn at det var melk på hele flaten. Har aldri lagd det før, men den smaker godt da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå