Gjest gjest1 Skrevet 15. mai 2003 #1 Skrevet 15. mai 2003 Noen av dere som bruker nubbe/lubbesild i tillegg til spekemat som tilbehør til rømmegrøten 17 mai? Har hørt fra noen her på jobben at de bruker det til. I lag med flatbrød rømme og løkringer. Det er visst ganske vanlig en del steder på kysten av vestlandet. Tenkte jeg skulle prøve i år hvis jeg får tak i nubbesild. Skal gi tilbakemelding.
Gjest gjest1 Skrevet 16. mai 2003 #2 Skrevet 16. mai 2003 Dytter denne litt opp jeg Er det ingen vestleninger her?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå