femepena Skrevet 13. mai 2008 #1 Skrevet 13. mai 2008 Vi skal ha dåp neste søndag. Blir 18-20 gjester. Skal ha det hjemme hos svigers. Der er det ikke plass til koldtbord, så vi satser på middag og kaffe. Men nå trenger jeg hjelp til å finne middagsrett. Lurte på Vichysoisse til forrett og Dronning Maud pudding til dessert. Blir glad for forslag!
Frk Johansen Skrevet 13. mai 2008 #2 Skrevet 13. mai 2008 Vi bestilte snitter, hadde dåp i varmt sommervær og hadde varme karbonader bare da det naturlignok var endel eldre der. Synes snitter var helt greit, hadde det i selskapet til begge mine barn, da liker alle alltids noe og vi hadde også noen barn som enten likte "kjøttkake" eller laks.
Melonas Skrevet 14. mai 2008 #3 Skrevet 14. mai 2008 Vi hadde snitter til førstemanns dåp, og koldtbord nå sist. Synes ikke koldtbordet tok noe særlig stor plass, vi hadde det på et adskillig mindre sted enn der vi hadde første barnedåpen. Det er også lettere å ta vare på mat som blir til overs når man har koldtbord. Lurte på Vichysoisse til forrett og Dronning Maud pudding til dessert. Dette aner jeg ikke hva er , så kan desverre ikke kommentere om dette er bra barnedåpmat. Lykke til uansett hva dere velger.
Nerdemamma Skrevet 15. mai 2008 #4 Skrevet 15. mai 2008 Noen jeg kjenner har gryterett med salat og ris til barnedåp. Har tre barn og har hatt tre forskjellige typer gryterett. Har man mulighet til å kjøre tl Sverige for eksempel så blir det sikkert rimeligere også med tanke på kjøtt prisen?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå