Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er ikke så glad i hvitløk og har derfor lyst til å lage mine egne marinader.

Hva kan dere anbefale å bruke som base?

(flytende)

:sjenert:

Takk alle som svarer :blomst:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hmm, i mine øyne er hvitløk et must :)

Jeg bruker gjerne litt rødvin til okse- og lammekjøtt. Ellers er olje, balsamico, lime/sitron og diverse krydder ofte noe jeg smeller sammen til marinader.

Gjest Fjellsippa
Skrevet

Til svinekjøtt bruker jeg olivenolje og soyasaus og blander i en del krydder som for eksempel malt koriander, paprikapulver, litt malt ingefærpulver eller helst fersk revet, malt kumin, nykvernet pepper, cayennepepper eller chilipulver og ellers hva jeg føler for. Men jeg er enig med Grissini i at hvitløk er et must.

Til fisk bruker jeg olivenolje, sitronsaft, litt salt og nykvernet hvit pepper, revet hvitløk og de urtene jeg har lyst på. Samme marinade bruker jeg til kylling.

Til lammekjøtt bruker jeg olivenolje, litt soyasaus, revet hvitløk, litt finhakket chili og frisk eller tørket rosmarin og oregano. Kan også hende jeg bruker andre urter. Det spørs hva de har på butikken.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...